Responsabilitate Sociala Corporativa

Renovarea centrului de zi pentru copii Sofia

Carniprod SRL, compania tulceană care face parte din grupul românesc din Sibiu, Scandia Food, se implică, alături de Asociația Voluntari Pentru Tine din Tulcea, într-o nouă cauză socială, renovând centrul Sofia pentru copii.

Centrul de zi pentru copii Sofia găzduiește, anual, peste optzeci de copii din familii modeste, aceștia beneficiind gratuit de servicii tip after-school. Carniprod Tulcea a finanțat proiectul prin care sala de mese și bucătăria centrului de zi Sofia au fost complet renovate, astfel încât să le poată oferi copiilor toate condițiile necesare. Paul Bălșan, directorul companiilor Carniprod și Agra's Alba Iulia a declarat: "Sperăm ca, prin acest ajutor, să contribuim, chiar și puțin, la luarea unei griji de pe umerii unor copii greu încercați, lăsându-i să se concentreze pe educația și dezvoltarea proprie."


Carniprod Tulcea, împreună cu grupul Scandia Food, va continua să sprijine în mod activ și alte cauze care vor contribui la dezvoltarea județului Tulcea, în special pe cele care privesc sănătatea și educația copiilor din județ.