Specialitate Ceafă

Pornim în prepararea acestei specialități de măcelărie de la ceafa de porc, alintată cu mirodenii speciale în proporții bine definite pentru a potența gustul. Până să ajungem la savoarea autentică, tradițională, preparatul trece printr-o baie fierbinte în care se frăgezește în tihnă. După această baie fierbinte, preparatul este dirijat către afumătoare unde este lăsat să absoarbă fumul de lemn uscat cu aceeași tihnă imperturbabilă. Perioada petrecută la fum este esențială pentru ca preparatul final, Specialitatea Ceafă să obțină gustul inconfundabil și autentic al unei specialități din măcelăria tradițională. Pentru a-i păstra savoarea, ambalăm produsul în vid, astfel încât consumatorului să se bucure de o experiență culinară excepțională.

Ingrediente

ceafă porc fără os degresată, apa, sare, proteine animale (LAPTE, porc), zaharuri (dextroza, zaharoza, LACTOZA, maltodextrina), agenți ingrosare (caragenan, guma xantan), stabilizatori (di-si trifosfati), proteina vegetala (SOIA), arome, extracte de condimente, aroma fum (fag, stejar), corectori aciditate (acetati de sodiu), antioxidant (ascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu).

Detalii

Procedeul de fabricaţie:

Afumat şi fiert

Mod ambalare:

Ambalat în vid

Termen de valabilitate:

40 zile