Lebăr

Un produs tradițional pentru a cărui preparare este nevoie, în primul rând de o selecție atentă a ingredientelor. Carnea folosită pentru lebar trebuie atent preparată pentru a se obține savoarea autentică a produsului, tocmai de aceea, maestrul măcelar trebuie să dea dovadă de atenție la detaliu și migală, astfel încât lebărul să fie perfect. Condimentele și fierberea ingredientelor sunt elemente esențiale pentru o rețetă reușită. Odată ce a fost obținut gustul autentic, acesta trebuie păstrat, așa că se ambalează într-un mediu protector unde produsul își păstrează capacitatea de a oferi o experiență gustativă interesantă.

Ingrediente

organe comestibile de porc (ficat, inimă), cap porc dezosat (fără guşă şi urechi), slănină, supă porc, şorici, sare, amestec de condimente, proteină animală (porc), amidon, zaharuri (maltodextrina, dextroza), antioxidant (ascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), colorant (acid carminic).

Detalii

Procedeul de fabricaţie:

Fiert

Mod ambalare:

Ambalat în vid

Termen de valabilitate:

20 zile