Drob

Un preparat care promite experiențe culinare interesante, drobul de porc este perfect pentru ospățul tradițional dintr-o zi de sărbătoare sau pentru o masă care reunește familia în zilele de duminică. Este recomandat pentru o masă în tihnă, udată cu vin roșu, la care mesenii să se veselească, să glumească și să se deconecteze de la problemele cotidiene, bucurându-se împreună de o experiență culinară inedită oferită de bucătăria tradițională românească. Ingredientele de calitate și modul meticulos de preparare fac din acest produs o recomandare pentru cei care caută o parte a gusturilor tradiționale.

Ingrediente

organe de porc (inimă, ficat), carne porc, supa porc, slănină cu şorici, ierburi aromatice, sare, condimente, amidon, agent de ingrosare (alga marina Eucheuma prelucrata), dextroza, stabilizatori (di- si polifosfaţi), conservant (nitrit de sodiu).

Detalii

Procedeul de fabricaţie:

Copt

Mod ambalare:

Ambalat în vid

Termen de valabilitate:

30 zile