Caltaboş

Unul dintre cele mai populare produse din carne de porc, caltaboșul necesită o preparare migăloasă care pornește de la alegerea atentă a ingredientelor. Înainte să fie așezat pe felii pe un platou alături de alte elemente ale unei gustări neaoșe, maestrul măcelar alege cu precizie, pregătește și amestecă ingredientele. Condimentarea este o adevărată artă, așa că mixul de mirodenii trebuie proporționat cu atenție astfel încât produsul final, fiert și pus într-un maț care îi protejează savoarea, să poată oferi acea experiență culinară autentică pe care orice român adevărat o așteaptă.

Ingrediente

organe comestibile de porc (ficat, inima, splina), cap porc dezosat (fara gusa si urechi), slanina, supa porc, sorici, sare, condimente, zahăr, antioxidant (ascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu).

Detalii

Procedeul de fabricaţie:

Fiert

Mod ambalare:

Ambalat în vid

Termen de valabilitate:

30 zile