Şuncă Delta

Rețeta este un punct de plecare pentru un produs delicios, dar adevărata artă a obținerii unui preparat cu arome autentice stă în modul de preparare și în ingredientele de calitate. Așadar, am luat pulpa proaspătă de porc și am dezmierdat-o cu niște condimente discrete tocmai pentru a-o potența gustul. Secretul mâncării bune este gătitul la foc mic, așa că am pus carnea la fiert, unde am lăsat-o să se frăgezească în tihnă. Notele finale de gust și aromă sunt date în afumătoare, unde șunca stă să fie pătrunsă de „condimentul” special pe care numai fumul știe să-l presare.

Ingrediente

carne porc, apa, amidon, sare, proteina vegetala (SOIA), stabilizatori (di- si trifosfati), zaharuri (maltodextrine, dextroza), agent de ingrosare (alga marina Eucheuma prelucrata), proteina animala (porc), proteina vegetala hidrolizata, antioxidanti (eritorbat de sodiu), extracte de condimente, conservant (nitrit de sodiu), colorant (acid carminic).

Detalii

Procedeul de fabricaţie:

Fiert şi afumat

Mod ambalare:

Ambalat în vid

Termen de valabilitate:

40 zile