Parizer

Atunci când vine vorba de rețete clasice, șansele de a da greș sunt minime. Totuși, orice producător care se respectă aduce o notă distinctă rețetei clasice, o personalizează pentru a oferi un caracter unic produsului său, pentru a-l face ușor de recunoscut și de remarcat de către client. După aceste principii am adaptat și noi rețeta clasică de parizer, fără însă să-i pierdem acele elemente care au făcut-o atât de populară și de apreciată în gustările rapide dar și la micul dejun al consumatorilor. Parizerul clasic din carne de porc este fiert exact atât cât are nevoie pentru a-i da aromele inconfundabile cu care i-am obișnuit pe clienții noștri.

Ingrediente

carne porc, apă, slănină, şorici, proteină vegetală din SOIA, sare, condimente (cu MUSTAR), stabilizatori (di-şi polifosfaţi, carbonaţi de sodiu), dextroză, agenti de ingrosare (guma de celuloza și xantan), antioxidant (acid ascorbic), extract de condimente, aroma, conservant (nitrit de sodiu), colorant (acid carminic).

Detalii

Procedeul de fabricaţie:

Fiert

Mod ambalare:

Vrac

Termen de valabilitate:

45 zile