Ciolan afumat

Afumatul la rece oferă acestui produs acea notă distinctă a gustului care îl face pe consumatorul pofticios să se bucure din plin de gustul și de mirosurile pe care ciolanul le răspândește în mâncăruri. Este printre produsele preferate ale românului neaoș, produs cu care este convins că-și poate impresiona oaspeții din străinătate, avizi să descopere cultura românească și deschiși la experiențe culinare tradiționale. Fumul oferă niște arome cu totul speciale, așa că mai adaugăm cu atenție și pricepere câteva condimente și avem un produs delicios, autentic, gata să fie folosit în rețetele tradiționale, ca la bunica-n bătătură.

Ingrediente

Rasoale porc cu os, sare, zaharuri (dextroza, glucoza, LACTOZA), stabilizatori (di- și trifosfati), antioxidant (etitorbat de sodiu), proteine din LAPTE, proteina animala porc, condimente, extracte de condimente, conservant (nitrit de sodiu).

Detalii

Procedeul de fabricaţie:

Afumat la rece

Mod ambalare:

Ambalat în vid

Termen de valabilitate:

25 zile