Noutăţi - Degustă tot ce e mai nou!

La Carniprod ne propunem să aducem mereu noi produse din carne pe masa ta. Vino şi tu acum în magazin şi degustă tot ce e mai nou!

Salam Mozaic

Aromele și gusturile tradiționale nu sunt descoperite fără experimente și încercări. Tocmai de aceea, din dorința de a descoperi experiențe gustative noi, cercetăm, experimentăm și inovăm prin savoarea pe care o imprimăm produselor noastre. Secretul stă într-o carne de calitate, iar pulpa de porc bate orice standarde. Atunci când este amestecată cu o carne proaspătă de vită, iar totul este alintat cu mirodenii alese pe sprânceană, nu are cum să nu iasă un produs extraordinar. Bineînțeles, nu lipsește „sejurul” în afumătoare și nici întinsul la uscat, astfel încât deliciul final să fie complet și foarte interesant prin mixul de savuros de gusturi.

Salam Toast

PRODUS OBȚINUT DIN CARNE DE PORC, VITĂ SI SLĂNINĂ, DE O CALITATE RIDICATĂ. SALAMUL TOAST, REUȘEȘTE SĂ SATISFACĂ CELE MAI EXIGENTE CRITERII DE CALITATE ALE CONSUMATORILOR PE GRUPE DE VÂRSTE CÂT MAI DIFERITE. PRODUS OBȚINUT PRIN FIERBERE SI AFUMARE CU LEMN DE ESENȚĂ TARE.PRIN ÎNSĂ-ȘI DENUMIREA SI FORMA SALAMULUI, SE PRETEAZĂ PENTRU PREPARAREA SANDWICH-URILOR. SALAMUL TOAST, UN SALAM IDEAL PENTRU MICUL DEJUN, O GUSTARE DELICIOSĂ ȘI CONSISTENTĂ.

Rasol fără os afumat

Gustul specific românesc al rasolului de porc, pus în valoare de condimente fine!
Ingredientul nelipsit al mâncarilor servite pe mesele românilor!

Şunculiţă cu cimbru

Un produs care se potrivește foarte bine pentru platourile tradiționale sau în mâncarurile autentice românești.

Cârnaţi de porc cu caşcaval

Preparați după gustoasa rețetă Carniprod, aroma specifică a Cârnaților și textura cremoasă a cașcavalului vă vor face să îi savurați până la ultima bucățică. Încercă-i și tu!

Salam Pizza

Salamul Pizza de la Carniprod, afumat și condimentat cu boia dulce și iute, numai bun, ca să îți iasă o Pizza Salami delicioasă!

Cârnaţi Clasici

Cu un conținut de carne spată porc de 95 %, acest cârnat afumat la rece si uscat face deliciul consumatorilor. Produs usor picant, umplut in mațe naturale de porc, făra adaos de aditivi alimentari.

Cârnaţi Clasici Picanţi

Cu un conținut de carne spată porc de 95 %, acest cârnat afumat la rece si uscat face deliciul consumatorilor. Produs picant, umplut in mațe naturale de porc, făra adaos de aditivi alimentari.

VREAU SĂ LE DEGUST VREAU SĂ VĂD TOATE PRODUSELE