Toate produsele
Afumături
Aromele de fum definesc un preparat de măcelărie autentic, tradițional românesc. Timpul petrecut în afumătoare este esențial pentru a se atinge acea perfecțiune a gustului și a aromelor pe care o caută consumatorul amator de experiențe culinare neaoșe. De aceea, acordăm o atenție deosebită procesului de afumare, îl lăsăm să se deruleze în tihnă până când savoarea produsului ajunge în punctul în care poate să transforme masa consumatorului și să-i impresioneze invitații. Afumătoarea stă la baza preparării produselor măcelăriei tradiționale, așa că trebuie adoptată și în prepararea de masă, dar fără alterarea principiilor tradiționale transmise din generație în generație.
Cârnaţi
Întotdeauna au fost, sunt și vor rămâne un produs savuros al măcelăriei românești și internaționale. Tradiția autohtonă în ale preparării cârnaților este una foarte bogată și vine cu rețete inspirate menite să ofere meselor tradiționale o experiență gustativă reieșită fie dintr-un produs crud afumat și uscat bine, fie din prepararea abilă a cârnaților proaspeți care sunt senzaționali pe grătar, în tigaie și chiar în tocănițe sau ciorbe. Cârnații sunt un aliment versatil, de aceea oferim consumatorului o gamă variată pregătită din rețete tradiționale la care am adăugat o marcă proprie a gustului.
Parizer & pate
Concepută pentru micul dejun sau pentru gustările rapide din timpul zilei această categorie propune o serie de preparate interesante care au la bază ingrediente de calitate dar și rețete prin care gustul și aromele acceptă să se abată de la norme și să ofere consumatorului un altfel de experiență, una distinctă, care îl vor determina să deosebească produsele Carniprod de cele similare de pe piață. Produsele se bazează fie pe un tip e carne de sine stătător, fie pe amestecuri bine proporționate astfel încât să se obțină preparate finale speciale pentru gustări rapide delicioase și nu numai.
Salamuri
Pentru un salam reușit este nevoie, în primul rând, de ingrediente de calitate, iar abia apoi de o rețetă inovativă. Alegem sortimente de carne pe care le dezmierdăm cu mirodenii speciale, iar pentru ca aromele produsului să se stabilizeze îl punem la fiert, îi oferim un sejur în afumătoare înainte să plece pe sandviciurile consumatorului. Unele sortimente mai beneficiază și de o perioadă de uscare înainte să poată deveni o gustare delicioasă. Propunem o gamă variată de salamuri, cu preparate inovative după rețete menite să imprime marca proprie a gustului mezelurilor Carniprod.
Sezoniere
Produsele sezoniere sunt extrem de populare, mai ales că sunt specifice, în mod tradițional unei anumite perioade a anului. Iarna, după tăiatul porcului aceste produse încep să se regăsească pe mesele de sărbătoare și nu numai. Sunt apreciate pentru savoarea lor autentică prin care reușesc să redea o experiență culinară pe care fiecare o cunoaște de cândva, de demult, din bătătura bunicilor sau a străbunicilor. Prepararea produselor din această gamă respectă întocmai rețetele tradiționale transmise din generație în generație. Nu ne limităm doar la preparatele tradiționale de porc și propunem și preparate din carne de miel nelipsite de masa de Paște.
Specialităţi
Cercetăm, experimentăm și inovăm noi experiențe gustative pe care consumatorul pofticios le regăsește în această categorie. Aici, ne permitem să ne îndepărtăm de normele tradiționale și de modurile de preparare transmise din generație în generație și să optăm pentru abordări proprii, astfel încât să ajungem la o gamă de preparate deosebite. Urmărim versatilitatea produselor noastre, de aceea, le concepem astfel încât să se poată încadra în rigorile oricărei mese, oferind în același timp lejeritatea unei gustări rapide în timpul zilei, luată doar pentru astâmpărarea foamei. Invităm consumatorul să experimenteze, la rândul lui, un alt fel de experiență a gustului.
Din carne de pui
Carnea de pui este recomandată pentru conținutul sărac de calorii și grăsimi, de aceea reprezintă o bază perfectă pentru crearea unor produse dedicate celor care vor să urmeze o dietă specială pentru menținerea siluetei. În gama de preparate din carne de pui se regăsesc produse ideale pentru micul dejun, dar care se pot adapta cu ușurință și în cadrul altor mese ale zilei. De asemenea, pot deveni ingredientul de bază al unui sandvici delicios, o gustare rapidă luată în timpul zilei care potolește foamea. Carnea de pui intră în componența unor rețete concepute astfel încât să redea marca proprie a gustului Carniprod.