Principiile şi valorile noastre

"Încrederea acordată produselor noastre ne determină să respectăm cu rigurozitate promisiunea Carniprod de a oferi clienţilor tot ce e mai bun din carne"

Principiile şi valorile noastre

"Valoarea pe care am considerat-o cea mai importantă şi care este de departe prioritară este respectul pentru consumatori.


Consumatorul merge la magazin, alege produsul nostru, pe care la început doar îl vede, apoi îl gustă, împreună cu familia, fără să ştie în ce condiţii a fost el realizat, ce componente conţine, care sunt condiţiile de igienă ale spaţiilor, echipamentelor şi personalului.


Pentru ca el să revină, noi considerăm că, pe lângă produs, trebuie să îi furnizăm clientului nostru şi încredere. Această încredere nu se poate impune, ea se construieşte în timp, cu răbdare şi cu nici-o abatere de la reţetele de fabricaţie, de la specificaţiile de produs şi de materii prime şi auxiliare precum şi de la tehnologiile de fabricaţie.

Noi realizăm produse numai din carne, practicăm adaosuri tehnologice minime de aditivi numai din sortimentele care nu pot fi total evitate, nu folosim MDM, deşi acesta nu este ilegal.”

Ciuleac Nicolae | Director General Carniprod SRL