La Carniprod lucrăm cu pasiune, cu devotament şi atenţie sporită la detalii. Fiecare preparat pe care îl pregătim trebuie să fie perfect pentru clienţii noştri. Lucrăm în echipă şi ne bucurăm împreună de rezultatele noastre.
Pentru că apreciăm loialitatea ta, am asezonat pachetul salarial cu avantaje multiple. Îţi vom asigura transportul gratuit la şi de la locul de muncă, precum şi masa la sediul societăţii, contract pe perioadă nedeterminată, tichete masa
Dacă eşti o persoană dinamică, dedicată şi vrei să faci parte din echipa noastră, trimite-ne cv-ul tău folosind formularul de mai jos!
Te aşteptăm!
Posturi vacante
LUCRĂTOR COMERCIAL
- studii minime - liceul
- specialităţi acceptate - industrie alimentară, economic
- durata minimă de experienţă acceptată : 1 an
- abilităţi necesare - cunoaşterea utilizării calculatorului
ŞOFER CATEGORIA B,C,D
- studii minime - şcoală profesională,
- specialităţi acceptate - transporturi, mecanică
- durata minimă de experienţă acceptată : 2 ani specialitate
- abilităţi necesare - cunoştinţe şi deprinderi de mecanică auto
MUNCITORI NECALIFICAŢI (în vederea calificării la locul de munca ca transator))
- studii minime - şcoală profesională
- specialităţi acceptate - industrie alimentară
AMBALATOR MANUAL
Studii minine : şcoală professională
Specialităţi acceptate : tehnologia şi chimia alimentară
Abilităţi minime necesare : cunoştinţe şi deprinderi de igienă
Gestionar depozit
studii minime- liceul
specialităţi acceptate - teoretic, industrial, economic
abilităţi minime - cunoasterea utilizării calculatorului ( word, excel)
Manipulant marfuri
studii minime:8 clase
Operator la fabricarea mezelurilor
studii minime:şcoală profesională
specialităţi acceptate industrie alimentară
Ciontolitor tranşator carne
studii minime - şcoală profesională,
specialităţi acceptate - industrie alimentară,
abilităţi minime necesare - cunoştinţe de bilogie, anatomie animală, cunoştinţe şi deprinderi de igienă,
atribuţii profesionale - preluacrare carcasă porc, carne de vita
- dezosează piesele componente.
Sef sectie tehnologica - preparate
Obligaţii profesionale:
- să planifice procesele de producţie la nivelul secţiei fabricarea preparatelor
- să urmărească respectarea parametrilor tehnici şi tehnologici, de către întregul personal, pe întregul
flux de producţie ce are loc în secţia pe care o conduce,
- să menţină înregistrările stabilite,
- să asigure personalul pentru fiecare post de muncă şi să distribuie sarcinile acestora în mod echilibrat,
- să contribuie la elaborarea tehnologiilor de fabricaţie şi a specificaţiilor de produs,
Competenţa necesară a postului: a. studii minime: medii de specialitate, de maiştri sau superioare; b. specialităţi acceptate: tehnologia şi chimia alimentelor;c. durata minimă de experienţă acceptată: 3 ani vechime în muncă şi 2 ani în specialitate;
Calităţi personale:a. generale: diplomaţie, sinceritate, flexibilitate, perceptivitate, siguranţă de sine, disponibilitate, uşurinţă în comunicare.