CARIERĂ

La Carniprod lucrăm cu pasiune, cu devotament şi atenţie sporită la detalii. Fiecare preparat pe care îl pregătim trebuie să fie perfect pentru clienţii noştri. Lucrăm în echipă şi ne bucurăm împreună de rezultatele noastre.

Pentru că apreciăm loialitatea ta, am asezonat pachetul salarial cu avantaje multiple. Îţi vom asigura transportul gratuit la şi de la locul de muncă, precum şi masa la sediul societăţii, contract pe perioadă nedeterminată, tichete masa

Dacă eşti o persoană dinamică, dedicată şi vrei să faci parte din echipa noastră, trimite-ne cv-ul tău folosind formularul de mai jos!

Te aşteptăm!

Posturi vacante

LUCRĂTOR COMERCIAL

  • studii minime - liceul
  • specialităţi acceptate - industrie alimentară, economic
  • durata minimă de experienţă acceptată : 1 an
  • abilităţi necesare - cunoaşterea utilizării calculatorului

ŞOFER CATEGORIA B,C,D

- studii minime - şcoală profesională,
- specialităţi acceptate - transporturi, mecanică
- durata minimă de experienţă acceptată : 2 ani specialitate
- abilităţi necesare - cunoştinţe şi deprinderi de mecanică auto

MUNCITORI NECALIFICAŢI (în vederea calificării la locul de munca ca transator))

  • studii minime - şcoală profesională
  • specialităţi acceptate - industrie alimentară

AMBALATOR MANUAL

Studii minine : şcoală professională

Specialităţi acceptate  : tehnologia şi chimia alimentară

Abilităţi minime necesare : cunoştinţe  şi deprinderi de igienă

Gestionar depozit

studii minime-  liceul

specialităţi acceptate -  teoretic, industrial, economic

abilităţi minime - cunoasterea utilizării calculatorului ( word, excel)

Manipulant marfuri

studii minime:8 clase

Operator la fabricarea mezelurilor

studii minime:şcoală profesională

specialităţi acceptate industrie alimentară

Ciontolitor tranşator carne

studii minime - şcoală profesională,

specialităţi acceptate - industrie alimentară,

abilităţi minime necesare - cunoştinţe de bilogie, anatomie animală, cunoştinţe şi deprinderi de igienă,

atribuţii profesionale - preluacrare carcasă porc, carne de vita

                              - dezosează piesele componente.

Sef sectie tehnologica - preparate

Obligaţii profesionale:
- să planifice procesele de producţie la nivelul secţiei fabricarea preparatelor 
- să urmărească respectarea parametrilor tehnici şi tehnologici, de către întregul personal, pe întregul
flux de producţie ce are loc în secţia pe care o conduce,
- să menţină înregistrările stabilite,
- să asigure personalul pentru fiecare post de muncă şi să distribuie sarcinile acestora în mod echilibrat,
- să contribuie la elaborarea tehnologiilor de fabricaţie şi a specificaţiilor de produs,

Competenţa necesară a postului: a. studii minime: medii de specialitate, de maiştri sau superioare; b. specialităţi acceptate: tehnologia şi chimia alimentelor;c. durata minimă de experienţă acceptată: 3 ani vechime în muncă şi 2 ani în specialitate;

Calităţi personale:a. generale: diplomaţie, sinceritate, flexibilitate, perceptivitate, siguranţă de sine, disponibilitate, uşurinţă în comunicare.