CARIERĂ

La Carniprod lucrăm cu pasiune, cu devotament şi atenţie sporită la detalii. Fiecare preparat pe care îl pregătim trebuie să fie perfect pentru clienţii noştri. Lucrăm în echipă şi ne bucurăm împreună de rezultatele noastre.

Pentru că apreciăm loialitatea ta, am asezonat pachetul salarial cu avantaje multiple. Îţi vom asigura transportul gratuit la şi de la locul de muncă, precum şi masa la sediul societăţii.

Dacă eşti o persoană dinamică, dedicată şi vrei să faci parte din echipa noastră, trimite-ne cv-ul tău folosind formularul de mai jos!

Te aşteptăm!

Posturi vacante

INGINER INDUSTRIE ALIMENTARĂ

  • studii minime - superioare
  • specialitati acceptate - tehnologii alimentare, chimie
  • durata minima de experienţă acceptată : 1 an
  • abilităţi necesare - cunoaşterea utilizării calculatorului

LUCRĂTOR COMERCIAL

  • studii minime - liceul
  • specialităţi acceptate - industrie alimentară, economic
  • durata minimă de experienţă acceptată : 1 an
  • abilităţi necesare - cunoaşterea utilizării calculatorului

ŞOFER CATEGORIA B,C,D

- studii minime - şcoală profesională,
- specialităţi acceptate - transporturi, mecanică
- durata minimă de experienţă acceptată : 2 ani specialitate
- abilităţi necesare - cunoştinţe şi deprinderi de mecanică auto

VANZATOARE

Studii minime  - liceul

Specilitati acceptate - industrie alimentara, economic, teoretic

Durata minima de experienta necesara  - 2 ani specialitate

AMBALATOR MANUAL

Studii minine : şcoală professională

Specialităţi acceptate  : tehnologia şi chimia alimentară

Abilităţi minime necesare : cunoştinţe  şi deprinderi de igienă

AGENT DEZINFECŢIE, DERATIZARE, DEZINSECŢIE

Studii minine  - şcoală profesională

Specialităţi acceptate - industrie alimentară, mecanică, electromecanică

Instalator instalatii tehnico sanitare

studii minime: scoala profesionala

specialitati acceptate: mecanica, termotehnica

durata minima de experienta : 3 ani specialitate

Gestionar depozit

studii minime-  liceul

specialităţi acceptate -  teoretic, industrial, economic

abilităţi minime - cunoasterea utilizării calculatorului ( word, excel)

Lăcătuş mecanic

- studii minime : şcoală profesională,

- specialităţi acceptate - mecanică

Manipulant marfuri

studii minime:8 clase

Operator la fabricarea mezelurilor

studii minime:şcoală profesională

specialităţi acceptate industrie alimentară

Ciontolitor tranşator carne

studii minime - şcoală profesională,

specialităţi acceptate - industrie alimentară,

abilităţi minime necesare - cunoştinţe de bilogie, anatomie animală, cunoştinţe şi deprinderi de igienă,

atribuţii profesionale - preluacrare carcasă porc, carne de vita

                              - dezosează piesele componente.

System administrator junior

Studii superioare absolvite in domeniul informaticii sau al ciberneticii economice
Minim 1 an experienta in domeniul IT

Cerinte obligatorii:

Cunoasterea unui sistem ERP sau unei aplicatii de tip enterprise
Cunostinte tehnice specifice de IT
Competente in cunoasterea retelelor si a protocoalelor de retea
Cunostinte de nivel mediu in administrarea sistemelor de operare client (Windows 7, Windows 10, Windows 11)
Limba engleza (vorbit, scris) - nivel mediu
Cunostine depanare hardware
Cunostinte despre medii cloud
Dorinta de a invata lucruri noi
Initiativa si proactivitate

Constituie un avantaj:

Sa fi administrat un ERP sau o aplicatie enterprise
Sa fi depanat hardware retele si calculatoare

Descrierea jobului ( responsabilitati ) principale:

Intelegerea rapida a structurii unui sistem de tip ERP
Efectueaza documentatii si proceduri pentru administrarea ERP-ului
Participa activ in proiectele cu rezonanta IT
Asigura buna functionare a retelei de calculatoare alaturi de echipa IT
Intervine si rezolva incidentele de helpdesk level 1
Asigura (impreuna cu ceilalti membrii ai echipei) training pe diverse aplicatii
Pastreaza o comunicare continua cu echipa IT in cazul unui incident care afecteaza business-ul

FOCHIST LA CALDARI ABUR INDUSTRIAL

- studii minime - şcoală profesională,

-specialităţi acceptate - mecanică, termotehnică, electrotehnică

- instruire necesară specifică postului - curs de perfecţionare,

- abilităţi minime necesare - cunoştinţe şi deprinderi de mecanică şi sudură

sef sectie - livrare produse finite

Candidatul Ideal

Studii: universitare in industria alimentara/de maiştri;
Specialităţi acceptate: tehnologia şi chimia alimentelor;
Durata minimă de experienţă acceptată: 3 ani vechime în muncă şi 2 ani în specialitate;
Instruirea necesară specifică postului: cursuri de perfecţionare;
Abilităţi minime necesare: cunoaşterea utilizării calculatorului (Word, Excel).
Competente comportamentale si profesionale: competente de management de procese, oameni, organizare, coordonare, planificare, control, flexibilitate, competente excelente de relationare si comunicare, initiativa, orientare pe rezultate.

Descrierea jobului

· organizează şi coordonează activitatea de recepţie a produselor finite din spaţiul de producţie,

· organizează şi coordonează activitatea de etichetare şi ambalare a produselor finite,

· organizează şi coordonează activitatea de depozitare a produselor finite în depozitele existente în aria sa de responsabilitate,

· verifică modul de monitorizare a proceselor ce au loc în sectorul funcţional pe care îl coordonează,

· asigură la timp şi în cantităţile necesare, resursele adecvate pentru desfăşurarea continuă a proceselor,

· asigură respectarea normelor de securitate şi sănătate în muncă şi de apărare împotriva incendiilor de către întregul personal subordonat,

· gestionează produsele şi asigură păstrarea lor în deplină siguranţă în depozitele specializate,

· urmăreşte întocmirea formalităţilor legale de intrare şi ieşire a produselor în şi din depozitele aflate în aria sa de responsabilitate,

· urmăreşte loturile de produse conform criteriilor aprobate, în vederea realizării trasabilităţii,

· marchează spaţiile de depozitare şi produsele depozitate în vederea identificării lor rapide şi indubitabile,

· asigură gestionarea corectă a produselor din depozitele pe care le are sub control, păstrarea în condiţii care să elimine posibilitatea degradării, mişcarea acestora precum şi desfăşurarea în bune condiţii a inventarelor periodice şi a celor inopinate,

· impune păstrarea ordinei şi curăţeniei în depozitele aflate în aria sa de competenţă şi organizarea acestora în conformitate cu prevederile procedurilor operaţionale şi a legislaţiei în vigoare,

· asigură identificarea operativă şi marcarea corespunzătoare a produsului neconform şi izolarea lui pentru evitarea utilizării neintenţionate,

· participă la inventarierea produselor finite aflate în stoc la sfârşit de lună alături de comisia de inventariere,

· verifică evidenţa produselor aflate în stoc,

· colaborează cu şeful Serviciului vânzări en detail şi en gros pentru stabilirea concordanţei datelor din factură cu cantităţile livrate,

· furnizează informaţii referitoare la stocurile de produse aflate în depozitele din aria sa de responsabilitate, numai persoanelor care au competenţe şi acces la aceste informaţii,

· determină decalajul de competenţă al personalului subordonat şi solicită furnizarea instruirii necesare pentru diminuarea decalajului,

· asigură securitatea şi siguranţa alimentară a produselor din aria sa de răspundere,

· întocmeşte şi semnează pontajul lunar centralizat al personalului subordonat,

· propune promovarea sau sancţionarea personalului subordonat,

· asigură cunoaşterea şi respectarea condiţiilor igienico-sanitare de către întregul personal,

· se preocupă de propria pregătire prin participarea la cursurile organizate de managementul de la cel mai înalt nivel sau solicită participarea la cursuri identificate de el însuşi.- îndeplinește pentru bunul mers al activitaţii în societate şi alte sarcini de serviciu atunci cand situaţia o impune.

Atribuţii specifice postului pentru sistemul integrat de management:
Coordonează implementarea, în sectorul funcţional pe care îl coordonează, a sistemului integrat de management compus din:

sistemul de management al calităţii, conform cu standardul ISO 9001,

sistemul de management al mediului, conform cu standardul ISO 14001,

sistemul de management al siguranţei alimentului, conform cu standardele IFS, BRC ,

sistemul de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale, conform cu standardul OHSAS 18001